Elle TENS- laitteen vuokraus

Elle TENS- laite on tehokas, turvallinen ja lääkkeetön kivunlievitysmenetelmä synnytykseen ja jälkisupistuksiin. Selkään kiinnitettävien elektrodien kautta laite antaa kevyitä sähköimpulsseja. Tämä vähentää supistuksesta koettua kipua ja auttaa kehoa vapauttamaan kipua lievittäviä hormoneja kuten endorfiinia. Elle TENS- laitteessa on erillinen BOOST- painike, jolla voit tehostaa kivunlievityksen aina supistuksen ajaksi.

Laite on hyvä kivunlievityskeino kotiin sekä automatkalle ja voit käyttää sitä myös sairaalassa. TENS- laite kannattaa ottaa käyttöön heti synnytyksen alkuvaiheessa, jolloin saat siitä parhaan mahdollisen hyödyn. Laitteen käyttö on helppoa ja opastan käytössä aina vuokrauksen yhteydessä. 

Vuokra-aika alkaa rv 38+0. Vuokra-aika on viisi (5) viikkoa, jotta voit käyttää Elle TENS- laitetta halutessasi myös jälkisupistuksiin, eikä sinun tarvitse kiirehtiä palautuksen suhteen heti synnytyksen jälkeen. Vuokraus sisältää myös gua sha - kamman jota voit myös hyödyntää synnytyksessä.

Katso hinnasto