Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta on syvärentouttava, lempeän tehokas koko kehon hierontahoito. Hoitoa voidaan tehdä turvallisesti koko raskauden ajan. Hierontahoito tehdään kylkiasennossa ja hierottava tuetaan tyynyillä. Käytän hieronnassa luonnonmukaista öljyä (kookos- tai viinirypäleensiemenöljyä). Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta kestää 75min.

Hieronnan avulla voidaan:

  • Helpottaa kehon kiputiloja (mm. liitoskivut, lihaskivut).
  • Parantaa aineenvaihduntaa ja vähentää turvotuksia.
  • Tasapainottaa hormonitoimintaa, ruuansulatusta ja hengitystä.
  • Rentouttaa mieltä ja kehoa, vähentää stressiä.
  • Odottajan rentoutunut keho ja mieli vaikuttavat positiivisesti vauvaan ja rentoutunut keho auttaa vauvaa asettautumaan kohdussa hyvään asentoon mm. synnytystä ajatellen.
  • Loppuraskaudessa valmistaa kehoa synnytykseen. Synnytys on sujuvampi ja kivuttomampi, kun kehossa ei ole lihaskireyksiä ja jännityksiä.

Tämä hierontahoito sopii hyvin tehtäväksi myös synnytyksen jälkeen, jolloin se palauttaa kehoa raskauden ja synnytyksen jäljiltä. Halutessasi voit ottaa vauvasi mukaan vastaanotolle. Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta voidaan tehdä tarvittaessa myös kotikäyntinä. Tämä hoidon voi myös ostaa odottajalle lahjaksi esimerkiksi Baby Shower/Mother´s Blessing juhliin.

Hoidon esteet: kuume, kehon tulehdustilat, verenvuoto emättimestä raskausaikana, raskausmyrkytys, säännölliset ja voimakkaat supistukset ennen raskausviikkoa 37 sekä vatsan tai lantion voimakas, jatkuva kipu. Otathan yhteyttä etukäteen jos pohdit, onko hoito sinulle sopiva.