Baby Balance® vauvahieronta

Huomioitavaa! Toimin doulana, joten saattaa olla pieni mahdollisuus ajan perumiseen tai siirtämiseen mikäli joudun lähtemään synnytykseen. Tämä on kuitenkin harvinaista ja mikäli joudun siirtämään aikaasi, saat uuden ajan -20% hintaan.

Baby Balance® vauvahieronta on Suomessa kehitetty kokonaisvaltainen ja anatomisen tarkka hierontatekniikka. Baby Balance® vauvahieronnassa hyödynnetään tietoa faskialinjoista ja faskioiden toimintaperiaatteista. Se sisältää sulattelevaa painallushierontaa ja hyödyntää vauvan omaehtoista liikettä ongelmakohtien hoidossa. Hoidossa erityistä huomiota kiinnitetään hengityksen normalisoimiseen, selkärankaa ympäröivien faskioiden, nivelalueiden ja pään hoitoon.

Baby Balance® vauvahieronnalla pyritään etsimään ja hoitamaan kehosta epätasapainotiloja, jotka aiheuttavat itkuisuutta ja muita vaivoja vauvalle. Lisäksi vyöhyketerapialla ja akupainannalla tuetaan elinjärjestelmiä. Koko kehon mobilisoiva hieronta sisältää myös ruoansulatusjärjestelmän, pallean, selän, niskan ja pään heijasteiden vyöhyketerapeuttisen käsittelyn jalkapohjista, sekä tarpeen mukaan muitakin alueita. Baby Balance® hoito sisältää myös vauvan suun tutkimisen ja hoitamisen. 

Baby Balance vauvahieronta tarjoaa apua mm:

  • itkuisuuteen
  • levottomuuteen
  • refluksiin
  • imetysongelmiin
  • yli- tai alijäntevyyteen
  • kehon puolieroihin
  • motorisen kehityksen viivästymiin
  • unihaasteisiin

Ennen ensimmäistä hoitokäyntiä lähetän sähköpostilla alkuhaastattelulomakkeen täytettäväksi. Sen avulla saadaan kartoitettua mahdollisimman laajasti vauvan oireita ja oireiden mahdollista syytä sekä edettyä hoidossa yksilöllisesti. Itse hieronta kestää n. 30-45min, mutta aikaa varataan tunti jotta hierontahoito voidaan tehdä lapsen ehdoilla. Suosittelen varaamaan heti 2-4 kerran hierontasarjan 3-7 päivän välein parhaan hoitotuloksen varmistamiseksi. Käytän hieronnassa luonnonmukaista öljyä (kookos- tai viinirypäleensiemenöljyä).

Kaikki vauvat hyötyvät Baby Balance® hieronnasta, joten vauvalla ei tarvitse olla mitään suurempaa syytä hoitoon tullakseen. Hierontahoito Baby Balance® tekniikalla sopii hyvin myös taaperolle tai isommalle lapselle. Kotihoito-ohjeilla voit hieroa lastasi myös itse kotona. Baby Balance® vauvahierontaan voidaan liittää myös imetysohjaus samalle käynnille. 

Teen Baby Balance® hierontaa hoitohuoneellani sekä kotikäynnein (mm. Lapinlahti / Iisalmi / Sonkajärvi / Pielavesi / Maaninka / Siilinjärvi / Nilsiä ja sovittaessa myös muualla Pohjois-Savon alueella).

Esteitä hoidolle ovat syöpä, hemofilia, kuume, antibioottikuuri, tulehdustilat tai ihon infektiot. Rokotusten jälkeen tulisi pitää viikko taukoa ennen hierontaa ja rotarokotuksen jälkeen 4 välipäivää.