Hoidot

Huomioitavaa! Toimin doulana, joten saattaa olla pieni mahdollisuus ajan siirtämiseen mikäli joudun lähtemään synnytykseen. Tämä on kuitenkin harvinaista ja mikäli joudun siirtämään aikaasi, saat uuden ajan -20% hintaan. 

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta on syvärentouttava koko kehon hierontahoito. Hoito on lempeä mutta samalla tehokas apua raskausajan vaivoihin sekä rentoutumiseen. Hoitoa voidaan tehdä turvallisesti koko raskauden ajan. Hieronnan lisäksi hoidossa käsitellään kehon heijastepisteitä mm. korvista ja jalkateristä.

Raskaushieronnan avulla voidaan:

  • Helpottaa kehon kiputiloja (mm. liitoskivut, lihaskivut).
  • Parantaa aineenvaihduntaa ja vähentää turvotuksia.
  • Tasapainottaa hormonitoimintaa, ruuansulatusta ja hengitystä.
  • Rentouttaa mieltä ja kehoa, vähentää stressiä.
  • Odottajan rentoutunut keho ja mieli vaikuttavat positiivisesti vauvaan ja rentoutunut keho auttaa vauvaa asettautumaan kohdussa hyvään asentoon mm. synnytystä ajatellen.
  • Loppuraskaudessa valmistaa kehoa synnytykseen. Synnytys on sujuvampi ja kivuttomampi, kun kehossa ei ole lihaskireyksiä ja jännityksiä.

Hierontahoito tehdään kylkiasennossa ja hierottava tuetaan tyynyillä. Käytän hieronnassa luonnonmukaista öljyä. Hoidossa voimme hyödyntää halutessasi myös aromaterapiaa.

Tämä hoito on ihana lahjaidea odottajalle.

75 min - 60 €

90 min - 70 

Hoidon esteet: kuume, kehon tulehdustilat, tuoreet vammat, verenvuoto emättimestä raskausaikana, raskausmyrkytys, säännölliset ja voimakkaat supistukset ennen raskausviikkoa 37, vatsan tai lantion voimakas ja jatkuva kipu, syöpä ja muut vakavat sairaudet. Rokotusten jälkeen oltava 3-4 välipäivää ennen hoitoa. Otathan yhteyttä etukäteen jos pohdit, onko hoito sinulle sopiva. 

" Piian osaavissa käsissä oli helppo rentoutua ja keskittyä vain ottamaan hoito vastaan.❤️ Hieronnan jälkeen jäi ihanan euforinen olo, ja loppuillan liikkuminen oli liitoskipujen osalta huomattavasti kevyempää ja kivuttomampaa.❤️ " Asiakaspalaute

Synnytyksen käynnistelyhoito

Synnytyksen käynnistelyhoito on rentouttava koko kehon hoito jossa hieronnan lisäksi käsitellään akupisteitä sekä vyöhyketerapeuttisia heijastepisteitä. Hoito poistaa keholta jännitteitä, aktivoi hormonitoimintaa, edistää supistusten tuloa, antaa lantion alueelle tilaa ja valmistelee kohtua ja kohdunkaulaa. Hoito on tehokas, mutta ei koskaan käynnistä synnytystä väkisin.

Tämä hoito voidaan tehdä aikaisintaan rv 39+0. Jos edessä on synnytyksen lääketieteellinen käynnistys sairaalassa, hoitoa voidaan tehdä jo aikaisemmin. Hoito voidaan tarvittaessa uusia 2-7 vrk kuluttua. Hierontahoito tehdään kylkiasennossa ja hierottava tuetaan tyynyillä. Käytän hieronnassa luonnonmukaista öljyä. Hoidossa voimme hyödyntää halutessasi myös aromaterapiaa.

75 min - 60 €

90 min - 70

Hoidon esteet: kuume, kehon tulehdustilat, tuoreet vammat, raskausmyrkytys, vatsan tai lantion voimakas ja jatkuva kipu, syöpä ja muut vakavat sairaudetRokotusten jälkeen oltava 3-4 välipäivää ennen hoitoa. Otathan yhteyttä etukäteen jos pohdit, onko hoito sinulle sopiva.

Synnytyksen jälkeinen hemmotteluhoito

Tähän rentouttavaan ja hemmottelevaan koko kehon hierontahoitoon voit tulla niin pian synnytyksen jälkeen kuin itsestäsi tuntuu sopivalle eikä hoidolle ole takarajaa. Hoito auttaa kehoa palautumaan raskaudesta ja synnytyksestä, helpottaa kehon kiputiloja, edistää maidon nousua, rauhoittaa hermostoa sekä laskee stressitasoa. Hieronnan lisäksi käsittelen myös vyöhyketerapeuttisia heijastepisteitä.

Hoito toteutetaan aina yksilöllisesti sinun tilanteesi ja tarpeidesi mukaan. Voimme halutessasi hyödyntää hoidossa myös esimerkiksi aromaterapiaa, gua shaa, kuivakuppausta tai reikihoitoa. Voimme käsitellä tarvittaessa myös sektioarpeasi. Mikäli vatsallaan makaaminen tuntuu hankalalta, hoito voidaan tehdä myös kylkiasennossa.

Vauvasi on tarvittaessa myös tervetullut mukaan tähän hoitoon. Synnytyksen jälkeinen hemmotteluhoito voidaan tehdä tarvittaessa myös kotikäyntinä. Käytän hoidossa luonnonmukaista öljyä.

90 min - 70

Hoidon esteet: kuume, kehon tulehdustilat, tuoreet vammat, syöpä ja muut vakavat sairaudet. Rokotusten jälkeen oltava 3-4 välipäivää ennen hoitoa. Otathan yhteyttä etukäteen jos pohdit, onko hoito sinulle sopiva.

Reikihoito

Reiki on alunperin japanilainen luonnollisen hoitamisen menetelmä, jolla on syvärentouttava ja kehoa tasapainottava vaikutus. Sana reiki on japania ja tarkoittaa parantavaa elämänenergiaa. Hoidossa välitän kosketuksen kautta universaalia energiaa hoidettavan kehossa sinne, mihin sitä tarvitaan. Kehon energiavirtausta avataan ja tasapainotetaan chakrojen kautta. Reiki on lempeä hoitomuoto, joten se sopii myös raskaana oleville. Hoito rentouttaa kehoa ja tasapainottaa autonomista hermostoa; purkaa stressitilaa, lisää energiaa, parantaa unen laatua sekä tukee henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Reiki vahvistaa itsetuntemusta, keskittymiskykyä, luovuutta sekä tuo selkeyttä erilaisiin elämäntilanteisiin.

Hoito tehdään hoitopöydällä selkä- että vatsamakuulla (raskaana olevalle hoito voidaan tehdä kylkiasennossa). Hoidettavalla on vaatteet päällä ja peittelen sinut viltin alle. Keho käydään läpi päästä jalkoihin. Hoidettava saattaa kokea erilaisia tuntemuksia hoidon aikana ja pintaan voi nousta tunteita ja muistoja. Itse hoito kestää n. 60 min, lisäksi aikaa on varattu alku- ja loppukeskustelulle. 

75 min - 45 e 

Hoidon esteet: vakavat mielenterveyshäiriöt

Yrttinyyttihieronta

Yrttinyyttihieronta on lempeä hemmotteluhoito joka takaa kokonaisvaltaisen rentoutumisen. Hoidon aikana yrttinyyttejä lämmitetään öljyssä, jolloin yrteistä liukenee öljyyn niiden vaikuttavia ainesosia. Lämpöisillä, ihanasti tuoksuvilla yrttinyyteillä hierotaan koko keho erilaisia tekniikoita hyödyntäen sekä välillä hierontaa tehdään myös käsin runsaalla, lämpimällä öljyllä. Hoito mm.

  • parantaa aineenvaihduntaa
  • rentouttaa kehoa ja mieltä
  • vähentää lihaskireyksiä ja kiputiloja
  • rauhoittaa hermostoa

Tässä hoidossa koko keho hierotaan läpi päästä varpaisiin. Hoito tehdään vatsa- ja selinmakuulla joten suosittelen tulemaan tähän hoitoon silloin kun et ole raskaana. Mikäli kuitenkin tulet raskaana ollessasi hoitoon, ilmoitathan raskaudesta ajanvarauksen yhteydessä.

90 min - 75 

Hoidon esteet: kuume, kehon tulehdustilat, tuoreet vammat, syöpä ja muut vakavat sairaudetRokotusten jälkeen oltava 3-4 välipäivää ennen hoitoa. Otathan yhteyttä etukäteen jos pohdit, onko hoito sinulle sopiva.

Kaikki hoidot on tarvittaessa mahdollista toteuttaa myös kotikäyntinä (mm. Lapinlahti / Iisalmi / Sonkajärvi / Nilsiä / Siilinjärvi / Maaninka / Pielavesi).

Huom! Kaikki kehonhoidot ovat terveyden ja hyvinvoinnin tukemista, eikä niillä ole tarkoitus korvata lääketieteellistä hoitoa.