Yhteystiedot

Sakarilanpolku 10, 71910 Alapitkä

Käynti hoitohuoneelle kotimme etuoven kautta.


Peruthan varaamasi ajan viimeistään 24h ennen varaustasi. Äkillisesti sairastuessa tai mikäli synnytyksesi käynnistyy samana päivänä kun aika on varattuna, ilmoita ajan perumisesta mahdollisimman pian viestillä p. 0445684228. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 45e maksu.
 

Kotikäynnit sekä doulaukset kotisynnytyksiin ja sairaalasynnytyksiin Pohjois-Savon, (Mikkelin), Kajaanin ja Pohjois-Karjalan alueella (max. 2h ajomatkan päähän). 


044 5684228

doulapiiaheikkinen@outlook.com

HALUATKO VARATA AJAN?

Oletko käyttänyt palveluitani? Voit antaa palautetta alla olevan linkin kautta.

ANNA PALAUTETTA


Asiakaspalautteita

"Ihana Piia ❤️ Asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä palvelua suurella sydämellä ❤️ suosittelen ehdottomasti!"

"Vauva nukkunut rentona koko illan. Myös imuote ihan erilainen tänään hieronnan jälkeen. Olen tosi onnellinen siitä, että on löydetty sinun palvelut ja vauva saa apua hankalaan oloon."

"Piia oli lämmin ja helposti lähestyttävä. Piian sydämmellinen ja ymmärtävä kohtaaminen koko perheen osalta oli voimaannuttavaa."

"Aivan ihana hoito! Todellakin syvärentouttava kuten Piia ennen hoitoa kuvasi. Koko loppu päivän jotenkin seesteinen ja hyvä olo. Vauva laskeutui myös selvästi alemmas ja epäilen jonkinlaista avautumista tapahtuneen myös. Ja seuraavan yön nukuin paremmin kuin kuukausiin, vasta aamulla tajusin hankalan ja öitä valvottaneen liitoskivun kaikonneen kokonaan. Eli ehdoton suositus hoidolle niin kehonhoito-, rentoutus- kuin käynnistelymielessäkin."

"Piia otti minut vastaan iloisena ja avoimena, minulle tuli heti rento ja luottavainen olo. Raskaushieronta oli erittäin miellyttävä ja rentouttava kokemus ja Piia teki hoidon asiantuntevasti, lempeästi ja rauhallisesti. Kokonaisuutena kokemus oli ihana ja kävinkin vielä uudelleen Piian hoidettavana."

Halusimme puolisoni kanssa kokea voimaannuttavan raskausajan ja synnytyksen, joten päätimme ottaa yhteyttä doulaan toista lastamme odottaessa. Minä synnyttäjänä etenkin kaipasin toisen naisen henkistä tukea synnytysmatkalleni; viisasta naista joka ymmärtää ja on tukemassa ison muutoksen keskellä. Onneksemme löysimme Piian ja hänen tarjoamansa synnytysdoulauksen, mikä sopi toiveisiimme kuin nappi paitaan. Piian kotikäynnit ja yhteydenpito ennen synnytystä antoivat vahvistusta ja rohkeutta lähteä toteuttamaan juuri meidän perheen näköistä synnytystä ja siihen valmistautumista. Synnytysdoulauksen myötä pitkään haaveilemamme kotisynnytys kävi toteen. Synnytyksen aikana Piia oli korvaamaton voimavara ja tuki koko perheelle. Koin synnyttäjänä oloni turvalliseksi ja tuetuksi ammattitaitoisen doulan ollessa läsnä. Puolisoni sai mahdollisuuden olla täysillä mukana synnytyksessä kun Piia piti huolta 2-vuotiaasta esikoisestamme. Synnytyksen jälkeen Piia kävi vielä kotikäynnillä, jonka aikana vauvamme sai yksilöllisen ja lempeän vauvahieronnan, mikä siminnähden rentoutti kireitä kohtia vauvamme kehossa. Piian seurassa olo tuntui aina todella luontevalta ja voimistavalta; kuin hyvä ystävä olisi tullut käymään, ammatillisuutta unohtamatta. Kotikäynnit ilahduttivat ja vahvistivat koko perhettä. Emme osaisi olla kiitollisempia Piian työtä kohtaan. Synnytysmatka Piia-doulan kanssa oli ainutlaatuinen ja juuri niin voimaannuttava kokemus, mistä olimme aiemmin vain haaveilleet.

"Kippurainen vauva saatiin jo ensimmäisellä hoitokerralla "oikenemaan". Parin lisähoitokerran jälkeen vauvan kaikki jumit lähes tiessään. Refluksin oireet helpottivat jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen."

Löydä minut somesta

Seuraa Instagramissa @doulapiiaheikkinen