Hoidot

Huomioitavaa! Toimin doulana, joten saattaa olla pieni mahdollisuus ajan siirtämiseen mikäli joudun lähtemään synnytykseen. Tämä on kuitenkin harvinaista ja mikäli joudun siirtämään aikaasi, saat uuden ajan -20% hintaan.

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta on syvärentouttava ja hemmotteleva koko kehon hierontahoito. Hoito on lempeä mutta samalla tehokas apua raskausajan vaivoihin sekä rentoutumiseen. Hoitoa voidaan tehdä turvallisesti koko raskauden ajan. Hieronnan lisäksi hoidossa käsitellään kehon heijastepisteitä mm. korvista ja jalkateristä.

Raskaushieronnan avulla voidaan:

  • Helpottaa kehon kiputiloja (mm. liitoskivut, lihaskivut).
  • Parantaa aineenvaihduntaa ja vähentää turvotuksia.
  • Tasapainottaa hormonitoimintaa, ruuansulatusta ja hengitystä.
  • Rentouttaa mieltä ja kehoa, vähentää stressiä.
  • Odottajan rentoutunut keho ja mieli vaikuttavat positiivisesti vauvaan ja rentoutunut keho auttaa vauvaa asettautumaan kohdussa hyvään asentoon mm. synnytystä ajatellen.
  • Loppuraskaudessa valmistaa kehoa synnytykseen. Synnytys on sujuvampi ja kivuttomampi, kun kehossa ei ole lihaskireyksiä ja jännityksiä.

Hierontahoito tehdään kylkiasennossa ja hierottava tuetaan tyynyillä. Käytän hieronnassa luonnonmukaista öljyä (kookos- tai viinirypäleensiemenöljyä). Hoidossa voimme käyttää halutessasi myös aromaterapiaa.

Tämä hoito on ihana lahjaidea odottajalle.

75min / 60e

90min / 70e

Hoidon esteet: kuume, kehon tulehdustilat, tuoreet vammat, verenvuoto emättimestä raskausaikana, raskausmyrkytys, säännölliset ja voimakkaat supistukset ennen raskausviikkoa 37, vatsan tai lantion voimakas ja jatkuva kipu, syöpä ja muut vakavat sairaudet. Rokotusten jälkeen oltava 3-4 välipäivää ennen hoitoa. Otathan yhteyttä etukäteen jos pohdit, onko hoito sinulle sopiva. 

" Piian osaavissa käsissä oli helppo rentoutua ja keskittyä vain ottamaan hoito vastaan.❤️ Hieronnan jälkeen jäi ihanan euforinen olo, ja loppuillan liikkuminen oli liitoskipujen osalta huomattavasti kevyempää ja kivuttomampaa.❤️ " Asiakaspalaute

Synnytyksen käynnistelyhoito

Synnytyksen käynnistelyhoito on rentouttava koko kehon hoito jossa hieronnan lisäksi käsitellään vyöhyketerapeuttisia heijastepisteitä mm. korvista ja jalkateristä. . Hoito poistaa keholta jännitteitä, aktivoi hormonitoimintaa, edistää supistusten tuloa, antaa lantion alueelle tilaa ja valmistelee kohtua ja kohdunkaulaa. Hoito on tehokas, mutta ei koskaan käynnistä synnytystä väkisin.

Tämä hoito voidaan tehdä aikaisintaan rv 39+0. Jos edessä on synnytyksen lääketieteellinen käynnistys sairaalassa, hoitoa voidaan tehdä jo aikaisemmin. Hoito voidaan tarvittaessa uusia 2-7 vrk kuluttua. Hierontahoito tehdään kylkiasennossa ja hierottava tuetaan tyynyillä. Käytän hieronnassa luonnonmukaista öljyä (kookos- tai viinirypäleensiemenöljyä). Hoidossa voimme käyttää halutessasi myös aromaterapiaa.

75min / 60e

90min / 70e

Hoidon esteet: kuume, kehon tulehdustilat, tuoreet vammat, raskausmyrkytys, vatsan tai lantion voimakas ja jatkuva kipu, syöpä ja muut vakavat sairaudetRokotusten jälkeen oltava 3-4 välipäivää ennen hoitoa. Otathan yhteyttä etukäteen jos pohdit, onko hoito sinulle sopiva.

Raskauspahoinvoinnin hoito

Tässä hoidossa raskauspahoinvointia hoidetaan kiinalaisen lääketieteen menetelmin. Hoito sisältää akupainantaa ja akupisteiden kuivakuppausta. Lisäksi hoitoon kuuluu hermostoa rauhoittava pää- ja jalkahieronta jossa käsitellään myös kehon heijastepisteitä korvista ja jalkateristä. Lisäksi annan kotihoito-ohjeet, joiden avulla voit kotona hoitaa itse pahoinvointia näillä menetelmillä. Hoidossa käytämme halutessasi myös aromaterapiaa.

Mikäli odottajan pahoinvointi on hyvin voimakasta, voidaan tämä hoito tehdä tarvittaessa myös kotikäyntinä.

60min / 40e

Hoidon esteet: kuume, kehon tulehdustilattuoreet vammatverenvuoto emättimestä raskausaikana, raskausmyrkytys, säännölliset ja voimakkaat supistukset ennen raskausviikkoa 37, vatsan tai lantion voimakas ja jatkuva kipusyöpä ja muut vakavat sairaudetRokotusten jälkeen oltava 3-4 välipäivää ennen hoitoa. Otathan yhteyttä etukäteen jos pohdit, onko hoito sinulle sopiva. 

Synnytyksen jälkeinen hieronta

Tähän rentouttavaan ja hemmottelevaan koko kehon hierontahoitoon voit tulla niin pian synnytyksen jälkeen kuin itsestäsi tuntuu sopivalle eikä hoidolle ole takarajaa. Hoito auttaa kehoa palautumaan raskaudesta ja synnytyksestä, helpottaa kehon kiputiloja, edistää maidon nousua, rauhoittaa hermostoa sekä laskee stressitasoa. Aluksi keskustelemme hetken raskausajastasi ja synnytyksestäsi sekä nykyvoinnistasi jonka jälkeen teen hoidon juuri tarpeidesi mukaisesti. Voin käyttää hoidossa toiveesi huomioiden esimerkiksi aromaterapiaa, gua sha - lastaa, imukuppihierontaa tai kuivakuppausta. Hoidossa käsittelen myös vyöhyketerapeuttisia heijastepisteitä mm. korvista ja jalkateristä. Hoidossa voimme käsitellä myös sektioarpeasi. Mikäli vatsallaan makaaminen tuntuu hankalalta, hieronta voidaan tehdä myös kylkiasennossa.

Synnytyksen jälkeinen hieronta voidaan tehdä tarvittaessa myös kotikäyntinä. Voit myös tarvittaessa ottaa vauvasi mukaan kun tulet hierontaan hoitohuoneelle. Käytän hieronnassa luonnonmukaista öljyä (kookos- tai viinirypäleensiemenöljyä).

75min / 60e

90min / 70e

Hoidon esteet: kuume, kehon tulehdustilat, tuoreet vammat, syöpä ja muut vakavat sairaudet. Rokotusten jälkeen oltava 3-4 välipäivää ennen hoitoa. Otathan yhteyttä etukäteen jos pohdit, onko hoito sinulle sopiva.

Yrttinyyttihieronta

Yrttinyyttihieronta on lempeä hemmotteluhoito joka takaa kokonaisvaltaisen rentoutumisen. Hoidon aikana yrttinyyttejä lämmitetään öljyssä, jolloin yrteistä liukenee öljyyn niiden vaikuttavia ainesosia. Lämpöisillä, ihanasti tuoksuvilla yrttinyyteillä hierotaan koko keho erilaisia tekniikoita hyödyntäen sekä välillä hierontaa tehdään myös käsin runsaalla, lämpimällä öljyllä. Hoito mm.

  • parantaa aineenvaihduntaa
  • rentouttaa kehoa ja mieltä
  • vähentää lihaskireyksiä ja kiputiloja
  • rauhoittaa hermostoa

Tässä hoidossa koko keho hierotaan läpi päästä varpaisiin. Hoito tehdään vatsa- ja selinmakuulla joten suosittelen tulemaan tähän hoitoon silloin kun et ole raskaana. Mikäli kuitenkin tulet raskaana ollessasi hoitoon, ilmoitathan raskaudesta ajanvarauksen yhteydessä.

90min / 75e

Hoidon esteet: kuume, kehon tulehdustilat, tuoreet vammat, syöpä ja muut vakavat sairaudetRokotusten jälkeen oltava 3-4 välipäivää ennen hoitoa. Otathan yhteyttä etukäteen jos pohdit, onko hoito sinulle sopiva.

Vyöhyketerapeuttinen rentoutushieronta

Vyöhyketerapeuttinen rentoutushoito on lempeä hemmotteluhetki kiireisen arjen keskelle. Tässä hoidossa käsitellään rinnan yläosa, hartiat, niska, kallonpohja, kasvot sekä pää. Hoito sisältää myös rentouttavan jalkahieronnan. Käytän hieronnan tukena myös gua sha - lastaa sekä käsittelen kehon heijastepisteitä mm. korvista ja jalkateristä. Hoito rentouttaa, helpottaa kehon kiputiloja, rauhoittaa hermostoa sekä alentaa stressitasoa. Hoidossa voimme käyttää halutessasi myös aromaterapiaa.

Rentoutushieronta tehdään selinmakuulla (tarvittaessa myös vatsamakuulla). Hoito sopii myös raskaana oleville, mikäli olosi sallii 60 minuutin selällään olon. Käytän hieronnassa luonnonmukaista öljyä (kookos- tai viinirypäleensiemenöljyä). Voimme käyttää hoidossa halutessasi myös aromaterapiaa.

60min / 40e

Hoidon esteet: kuume, kehon tulehdustilat, tuoreet vammat, verenvuoto emättimestä raskausaikana, raskausmyrkytys, säännölliset ja voimakkaat supistukset ennen raskausviikkoa 37, vatsan tai lantion voimakas ja jatkuva kipu, syöpä ja muut vakavat sairaudet, aktiivinen pullistuma kaularangassa, kulumat niskassaRokotusten jälkeen oltava 3-4 välipäivää ennen hoitoa. Otathan yhteyttä etukäteen jos pohdit, onko hoito sinulle sopiva.